Mesec (in pol) koncertov BBG

Poleg že omenjenega koncerta v petek, 18. avgusta v Novem mestu, bo Big band Grosuplje s programom Ella Fitzgerald Songbook nastopil še v idiličnem centru Idrije v četrtek, 24. avgusta v večernih urah. Vokalistki Ani Čop se bo tam pridružil še Peter Savizon (London, UK). Vljudno vabljeni na koncert glasbe z melodijami, harmonijami in ritmom, če nam ni nerodno, naj ne bo vam.

15. septembra zvečer pa bo Grosuplje zajela evforija praznovanja 20 let trdega dela zgoraj omenjenih. Od treh dirigentov, ki so zaznamovali (in še zaznamujejo) pot orkestra, se bo trenutnemu dirigentu Klemenu Kotarju na odru v samem centru Grosuplja pridružil gospod Braco Doblekar, ustanovitelj in prvi vodja Big banda Grosuplje. Skupaj z gosti (Nina Strnad, Janez Bončina Benč, Tomaž Zevnik, Peter Savizon) in domačimi solisti (Rudi Javornik, Luka  Puš, Urška Strnad, Neža Pajek Arambašič, Rok Weber…) se bomo kar najbolj potrudili z glasbo prikazati zgodovino, sedanjost in nekaj prihodnosti orkestra. Repete prireditve bo v Ljubljani (Španski borci), 7. oktobra 2017.

Glasbeno slavje bodo spremljali manjši dogodki kot sta nastopa malih zasedb BBG pred Mestno knjižnico Grosuplje 2. in 9. septembra 2017 ob 11. uri, od prvega septembra dalje pa bo v knjižnici na ogled razstava fotografij iz vseh obdobij Big banda Grosuplje.

Koncert in dogodke (kot že vsa leta doslej) podpira Občina Grosuplje in seveda vi, poslušalci in obiskovalci naših koncertov. Hvala vam.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Navzgor ↑

%d bloggers like this: